De Övergivnas Armé Spelar Rollspel

De Övergivnas Armé Spelar Rollspel header image 1

Ouvertyr

September 5, 2020

 

Under första ring träffades Stefan, Peter och Daniel som gick i samma klass och hade samma intresse av rollspel. Mats äntrade scenen i slutet av gymnasiet och efter ytterligare några år drogs även Josef med.

Vi var ytterligare tre till fyra spelar från början men det är vi fem i kärntruppen som startade upp vår privata grupp De Övergivnas Armé på Facebook. Efter det så har De Övergivnas Armé vuxit med Alexander och Christoffer som brukar gästspela. Nu något decennium senare, på Stefans 40-årsdag som firades med rollspel i en stuga i skogen, så började vi (inte helt nyktra) prata om att vi borde starta en podd.

Sagt och gjort. Av en kompis och före detta rollspelskompanjon tiggde vi till oss en Blue Yeti mick som fick följa med oss på våra bravader i skog, stugor och hem. Delar av detta är alltså resultatet av vad ni nu lyssnar på. Vi spelar rollspel som vi alltid gjort, med mer glädje och entusiasm än professionalitet och allvar.

Vi har på efterhand utökat vår utrustning med mixer och enskilda mikrofoner, och kan man inte ana ett ordentligt ljudkort där i framtiden? Så de som hänger med på våra äventyr bland Drakar och Demoner har både bättre ljud och material att se fram emot (om man bortser från en ödesdiger datorkrasch som skulle visa sig ge oanade konsekvenser under några avsnitt…)

 

Ni är alla hjärtligt välkomna till De Övergivnas Armé!